Το καλάθι μου
PLAYPARK.GR | EXPLORE CREATIVITY

Ποιοι Είμαστε

Ποιοί είμαστε . . .

το αναζητάμε συνεχώς αλλά μπορώ να σας πω ότι η ομάδα του Playpark προέκυψε από την ομάδα του Bounitsa Concept Store ( www.bounitsa.gr).

 

Είμαστε γονείς, γυμναστές και εκπαιδευτικοί που ακολουθούν λίγο διαφορετικό δρόμο στην ενασχόληση με τα παιδιά τους.

Όρος Πεντέλης, Ελλάδα | Quarantine #3, Φεβρουάριος 2021

Η φύση και η επαφή του ανθρώπου με αυτή, είναι η μεγαλύτερη ανάγκη (μετά την υγεία) που ανέδειξε η 1η καραντίνα . . . Μάρτιος 2020. Εν μέσω πανδημίας λοιπόν, την περίοδο 2020-2021, βρεθήκαμε όλοι να χρειαζόμαστε κίνηση, ελευθερία και ειδικότερα τα μικρά παιδιά χρειάστηκαν στιγμές ανεξαρτησίας, να απεγκλωβιστούν από ένα δωμάτιο, μία οθόνη webex ή τηλεόρασης.

Χρειάστηκε λοιπόν να ψάξουμε πώς μπορούμε μέσα στο σπίτι να απασχοληθούμε δημιουργικά … μικροί και μεγάλοι!

Πώς να κάνουμε την βόλτα στον κήπο της πολυκατοικίας συναρπαστική?

Πώς θα γίνει ένα φύλλο βαρκούλα και το ρυάκι δίπλα στον δρόμο ποτάμι?

Πώς θα σκαρφαλώσω επάνω στην βιβλιοθήκη ( δεν θα σκαρφαλώσω . . .) χωρίς να πέσω?

Πώς θα συνεργαστώ με τ@ αδερφ@ μου “ειρηνικά” για να χτίσουμε ένα οχυρό με τα σεντόνια της μαμάς και το μπουφάν του μπαμπά ανάμεσα στις καρέκλες της τραπεζαρίας?

Μπορώ να έχω κάποια έτοιμα υλικά που θα βοηθήσουν την φαντασία μου να δημιουργήσει?

Μπορώ να μάθω παίζοντας? ( μεγάλο στοίχημα αυτό!!!)

Αυτές οι μικρές αναζητήσεις μας, έφεραν κάποιες ιδιαίτερες εταιρίες στο μικρό Concept Store μας και σιγά-σιγά η δική σας ανάγκη και ζήτηση μας ώθησε να εξειδικεύσουμε αυτά τα προϊόντα και να τους δώσουμε τον χώρο που χρειάζονται.

Έτσι φέραμε Πύργο Ανεξαρτησίας, Τρίγωνα της παιδαγωγού Pikler, σανίδες ισορροπίας της εκπαιδευτικής μεθόδου Waldorf, παιδικές χαρές για μέσα στο σπίτι που έχουν όνομα και λέγονται indoor gyms ή γωνιές άσκησης, μεγεθυντικούς φακούς για να παρατηρούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Αψίδες και βότσαλα που χρειάζονται επιδεξιότητα για να ισορροπήσουν αλλά και φαντασία για να μεταμορφωθούν . . . και πολλά πολλά άλλα που ανακαλύπτουμε συνεχώς!!!

Το νέο μας «σπίτι» λοιπόν, θα φιλοξενεί εταιρίες από Ελλάδα και Ευρώπη, μόνο με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ασφάλεια χρήσης των υλικών τους, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, κατάλληλα και για επαγγελματικούς χώρους.

Εάν χρειάζεστε κάτι επιπλέον από αυτά που εμφανίζουμε στο eshop μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστώ που μας επισκεφθήκατε

 

Με εκτίμηση,
Χριστιάνα Μπούρα 🌿