Το καλάθι μου
PLAYPARK.GR | EXPLORE CREATIVITY

Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται είτε από την έδρα του καταστήματος προς εσάς, είτε απευθείας από τον προμηθευτή μας, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται Ελλάδα ή εξωτερικό. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα, κατά την μεταφορά να προκληθεί φθορά ή το προϊόν να μην είναι σύμφωνο με αυτό που περιμένατε να λάβετε. Μην ανησυχείτε καθώς σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε δίπλα σας ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι.

Εάν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε φώτο ή / και βίντεο του προβλήματος στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας. Εφόσον εξετάσουμε το αίτημά σας και χρειαστεί να επιστρέψετε το προϊόν θα σας κατευθύνουμε με τον τρόπο αποστολής, ο οποίος θα επιβαρύνει το κατάστημά μας.

Εάν θελήσετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν καθώς δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που αναμένατε να λάβετε, παρακαλούμε όπως κάνετε γνωστό με email στο [email protected] την πρόθεσή σας για υπαναχώρηση εντός 14 ημερών. Ο τρόπος αποστολής είναι ευθύνη του πελάτη και θα πρέπει να παραδοθεί στην διεύθυνση της έδρας μας Κ. Βάρναλη 2-4, Χαλάνδρι, 15233, ως συστημένο, αποστολές με ΕΛΤΑ δεν γίνονται αποδεκτές, ενώ θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν προς επιστροφή, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκετε σε άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και τα υλικά συσκευασίας του και οι ειδικές σημάνσεις του (ετικέτα, καρτελάκια, οδηγίες). Τοποθετήστε το προϊόν και τα υλικά συσκευασίας του κατασκευαστή σε επιπλέον συσκευασία ή περιτύλιγμα, ώστε να είναι προστατευμένα από τυχόν φθορές κατά την επιστροφή. Προϊόντα σε τιμή προσφοράς όπως και είδη υγιεινής (καθίσματα τουαλέτας, οδοντόβουρτσες, μαγιό, κλπ) δεν επιστρέφονται. Το ποσό της αντικατάστασης / επιστροφής θα ισχύει σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές την στιγμή που έγινε η παραλαβή από εμάς, ένα ποσοστό 20% θα αφαιρείτε εάν το προϊόν επιστρέψει με κατεστραμμένη συσκευασία.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, η εταιρία θα προχωρήσει άμεσα σε επιστροφή της αξίας του προϊόντος με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή της παραγγελίας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος δεν επιστρέφονται και επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας / πελάτη, εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες για τις επιστροφές ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και χωρίς διαδικαστικές καθυστερήσεις.